Huren Afdrukken E-mail
Monday 15 November 2010

De restauratie van Hazel Armstrong heeft vanaf het begin de intentie gehad om een camper te bouwen die volledig voldeed aan mijn eigen wensen, zodat ik de kleuren, het interieur en (héél belangrijk) de betrouwbaarheid zelf in de hand zou hebben. Dat dit zou resulteren in een spijlbus die mensen willen huren was tot het verzoek van Luke en Lindsey nog nooit in mij opgekomen!

De spijlbus is vrijwel het gehele jaar door mijn dagelijkse vervoermiddel en altijd mijn trouwe vakantiepartner. Afhankelijk van waar ik mij bevind op onze nederige planeet, is Hazel Armstrong te huur voor bruiloften, feesten en partijen, rondritten, als reclameobject, model voor fotoshoots of om te poetsen...

Er zijn een aantal mogelijkheden wat betreft de indeling van het interieur; standaard bevinden zich een vouwbank, wasbak en gasstel achterin de bus. Tevens bestaat de mogelijkheid om een middenbank te plaatsen waardoor er nog een drietal extra personen vervoerd kunnen worden.

Aangezien Hazel Armstrong niet zomaar een bus is, maar een voertuig waar heel mijn ziel en zaligheid in zit, is ze (vanzelfsprekend) alleen te huur inclusief haar baasje of een afgevaardigde.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

 
Bruiloft Sarah & DJ Afdrukken E-mail
Friday 08 October 2010

Absoluut de langste afstand die Hazel ooit heeft afgelegd voor een bruiloft (800 km!) is die voor onze vrienden Sarah & DJ: een prachtige bruiloft op een absolute top locatie aan een zonovergoten strand in Cornwall, UK. Hier hebben we dan ook maar gelijk een mooie vakantie van gemaakt waarbij we op de terugweg een extra rondje hebben gedaan door over te steken naar Bretagne in Frankrijk. Gefeliciteerd met jullie huwelijk en prachtige kindjes, dat jullie maar lang zo gelukkig mogen blijven als jullie al reeds waren!

 
Lourens & Ann-Marie Afdrukken E-mail
Friday 17 September 2010

We hadden elkaar al regelmatig zien rijden op de weg: wij in ons busje, Ann-Marie en Lourens in hun gele golf 1. Het originele plan was om te trouwen in de gerestaureerde golf. De bruiloft kwam echter sneller dichterbij dan dat de restauratie vorderde, waardoor er opzoek werd gegaan naar een alternative oplossing: wat natuurlijk een Volkswagen moest zijn! Zo leerde ik Lourens en Ann-Marie kennen, een fantastisch stel met een grote liefde voor Volkswagens. Proficiat en tot op de weg: ik kan niet wachten om de rode golf straks rond te zien rijden!

Lourens en Ann-Marie: “Nogmaals super bedankt voor het gebruiken, we hebben er veel complimenten over gekregen."

 
Bruiloft Menno & Anniek Afdrukken E-mail
Thursday 01 July 2010

Terwijl ik de bus stond te wassen, kwamen Menno & Anniek voorbij rijden: Menno bedacht zich geen moment en stopte direct om mij te vragen of de bus ook voor een bruiloft beschikbaar zou zijn. Later hoorde ik pas dat Anniek een paar jaar geleden mijn bus aan het strand had zien staan en toen al had besloten dat ze 'daarin' wilde trouwen. Het is bijna te mooi om waar te zijn! Het was ongetwijfeld de mooiste en warmste zomerdag van 2010. Menno & Anniek, bedankt, van harte gefeliciteerd en geniet van het leven!

Menno en Anniek: “Hier nog een foto van ons, zodat je die warme dag in juli '10 niet meer kunt vergeten... Nogmaals bedankt!”

 
Bruiloft Ron & Nicky Afdrukken E-mail
Thursday 20 November 2008

Ron heeft mij gevonden via de website. Nadat hij en Nicky hadden besloten dat hun eigen bus, een oranje Volkswagen T3, toch niet écht de geschikte wagen was voor hun bruiloft. De huwelijksvoltrekking vond plaats op een prachtige locatie: het Nederlands Openluchtmuseum, waarna we een mooie fotoshoot hebben gedaan bij een statig landhuis. Ron en Nicky bedankt voor jullie gastvrijheid en de overnachting. Ik wens jullie heel veel geluk samen in Australië, wat een prachtig land, geniet ervan en blijf zo gelukkig!

Nicky en Ron: “Nogmaals hartelijk dank voor je service en heel veel succes en plezier met jullie bus!”

 
Hanneke & William Afdrukken E-mail
Thursday 20 November 2008

Als nieuwe buren hadden Hanneke en William mijn busje al regelmatig in de straat zien staan, waardoor het contact snel was gelegd. Na een eerste kennismaking en het proefzitten op de achterbank van Hazel waren ze al spoedig overtuigd en hebben ze de gereserveerde Porsche geannuleerd :-) Complimenten voor de fantastische locatie die de beide, in een prachtige outfit gestoken, geliefden hebben gekozen voor hun bruidsreportage! Hanneke en William, geniet van elkaar en jullie nieuwe stulpje en tot in de straat!

Hanneke en William: “We hadden geen betere chauffeur kunnen wensen. Je kunt andere bruidsparen toch zo'n chauffeur niet ontzeggen he :).”

 
Fotoshoot Wolky Houten Afdrukken E-mail
Thursday 02 August 2007

Voor de zomercollectie 2008 van Wolky Houten schoenen, werd ik benaderd door de Vormgeversassociatie met de vraag of de bus te gebruiken was voor een fotosessie ten behoeve van de nieuwe reclamecampagne voor Wolky. Ze hadden Hazel Armstrong gevonden via het almachtige medium internet:  waar een restauratie website al niet goed voor kan zijn!

Over de vraag of we een dagje op het strand wilden bivakkeren met drie prachtige jonge dames hoefde dan ook niet lang nagedacht te worden :-D

Het was een uitermate gezellige dag met geweldige mensen. Wat is het interessant om het hele gedoe rondom zo'n fotosessie mee te maken! De foto's zijn onder andere gebruikt voor Wolky's (internationale) brochure, posters en website.

Anthony (Directeur Wolky Houten): “Special thanks to Quentin Lau for letting us use his beautiful VW-bus 'Hazel Armstrong'. Quentin restored the bus himself and is using it every day now.”

 
Bruiloft Luke & Lindsey Afdrukken E-mail
Monday 16 July 2007

Via het Spijlbusregister ben ik in contact gekomen met Luke en Lindsey. Toen ze langs kwamen om de bus te bezichtigen, klikte het meteen en waren de afspraken snel gemaakt. Tijdens het krieken van de dag ben ik, in pak gestoken, vertrokken om Luke op te halen bij zijn ouderlijk huis. Na een hartelijk ontvangst en de noodzakelijke bakjes zwarte koffie zijn we doorgereden om Lindsey op te halen. Na een mooie fotosessie, de plechtigheden in de kerk en het stadhuis werd het feest afgesloten aan het strand! Luke en Lindsey, veel geluk in het leven en bedankt voor jullie ongelooflijke gastvrijheid!

Luke en Lindsey: “We waren erg blij dat jij onze chauf was voor die dag: Elke keer ging de deur met een brede bigsmile open! Onze dag is precies zo verlopen zoals we graag hadden gehad en dat komt ook mede door je geweldige busje. Bedankt dat we hem even voor een dagje konden lenen!”