Huren Afdrukken E-mail

De restauratie van Hazel Armstrong heeft vanaf het begin de intentie gehad om een camper te bouwen die volledig voldeed aan mijn eigen wensen, zodat ik de kleuren, het interieur en (héél belangrijk) de betrouwbaarheid zelf in de hand zou hebben. Dat dit zou resulteren in een spijlbus die mensen willen huren was tot het verzoek van Luke en Lindsey nog nooit in mij opgekomen!

De spijlbus is vrijwel het gehele jaar door mijn dagelijkse vervoermiddel en altijd mijn trouwe vakantiepartner. Afhankelijk van waar ik mij bevind op onze nederige planeet, is Hazel Armstrong te huur voor bruiloften, feesten en partijen, rondritten, als reclameobject, model voor fotoshoots of om te poetsen...

Er zijn een aantal mogelijkheden wat betreft de indeling van het interieur; standaard bevinden zich een vouwbank, wasbak en gasstel achterin de bus. Tevens bestaat de mogelijkheid om een middenbank te plaatsen waardoor er nog een drietal extra personen vervoerd kunnen worden.

Aangezien Hazel Armstrong niet zomaar een bus is, maar een voertuig waar heel mijn ziel en zaligheid in zit, is ze (vanzelfsprekend) alleen te huur inclusief haar baasje of een afgevaardigde.

Neem contact met mij op voor de mogelijkheden!

Laatst geupdate op ( Wednesday 30 May 2012 )