De naam Afdrukken E-mail

Persoonlijk ben ik helemaal geen voorstander van namen geven aan voorwerpen. De praktijk heeft echter bewezen dat je er gewoonweg niet onderuit komt. In ons geval dus Hazel Armstrong met, natuurlijk, een prachtige anekdote waar deze naam vandaan komt. We mogen denk ik wel stellen dat het opvallend is dat de bus een voor en achternaam heeft gekregen. Houd je vast...

De voornaam Hazel is gebaseerd op het bizarre feit, dat we tijdens de eerste schoonmaak emmers met hazelnoten uit de bus en de afdekplaten van de bodem hebben geschept. Dit voertuig moet dan ook haast wel jaren als onderkomen hebben gediend voor een diversiteit aan knagend ongedierte zoals bejaarde veldmuizen en dementerende eekhoorns.

De achternaam Armstrong heeft misschien een iets minder voor de hand liggende verklaring, maar is zeker zo vertederend. In de bus kwamen we een verpakking van Rizla vloei tegen. Op zich niets bijzonders, was het niet dat deze verpakking er al sinds de jaren 60 in lag. In deze vervlogen tijd moet je deze Rizla verpakkingen hebben kunnen sparen, aangezien aan de binnenzijde een afbeeldingen stond van tropische vissen en hun Latijnse namen. Onze verpakking, je raad het al, toonde een afbeelding van een Armstrongi vis.

 
Volgende >