The Trip Afdrukken E-mail
Restauratie Artikels - Spuiten

Als het aan mij ligt wordt 12 april een nationale feestdag. Waarom niet eigenlijk? We vieren tenslotte iets oranjes? Het verschil met de heenweg zat hem hoofdzakelijk in de opkomst en het feit dat we nu daadwerkelijk voorzichtig moesten zijn met de bus...

Hoewel de afstand tussen het autoschadebedrijf en zijn vaste onderkomen hemelsbreed niet meer dan 1 km is, is het een hele klus om een paar honderd kilo staal op zwenkwieltjes over straatsteentjes te duwen. Het doet nog het meest denken aan een uit de kluiten gewassen winkelwagentje voor mannen die bij de Karwei boodschappen gaan doen.
 
Met een overvloed aan fysieke ondersteuning is Hazel Armstrong terug gebracht naar zijn vertrouwde onderkomen. Een afstand die geen 10 meter langer had mogen zijn, aangezien de rubber bandjes het op de drempel begaven. De oven die wordt opgestookt tot 60 graden om de lak te laten drogen heeft de rubber bandjes aardig uitgedroogd!

Een volkomen, maar te verwachten verrassing was de aanwezigheid van champagne! Welke na enig discussiëren niet aan een touw stukgegooid is op de voorkant van het busje. Alsof het een optie was... ;-) Een prachtige avond welke naarmate de avond vorderde steeds gezelliger werd. De zelfde avond hebben we  nog de draadboom er terug in gelegd. Een trekveer kan geen kwaad om het een en ander door het bochtige chassis heen te krijgen ;-) Hoofdstuk 1 van een nieuw verhaal.

Laatst geupdate op ( Monday 01 March 2010 )
 
< Vorige   Volgende >